2011. május 31., kedd

Hibadiagnosztikai javítás 5 € inkl.Anfahrt nem kötelező érvényű.:
7 éve Berlin-Friedrichshain, Markgrafendamm én már 33 javítása és értékesítése minden márkájú mosógépek, mosogatógépek, szárítógépek és mosó-szárító.
Javításra megrendelések, javasoljuk elején egy nem kötelező hibakeresést végzett szakembereink a lassen.Der esedékes összeg 5 €, beleértve vezetői Berlinben, összes megyéjében lesz a mi technikusaink betreut.Der ügyfél kap egy pénzügyi jelentést, nincs óránkénti számlázás, de csak egy egyszeri erőfeszítést, 50 Euro.Dazu csak kap a részek van szüksége, nincs többlet utazási költségek tovább.
Saját műhelyében saját kiterjedt alkatrészek leltárt, ami azt is átveszi a garancia a garanciális idő legfeljebb 24 hónap.
Ma értékesítési egységek teljesen tesztelt, és kilúgozódott grundgereinigt.Wir kínál széles választékát használt mosógépek, mosogatógépek, szárítógépek és szárítógépek mosó, minden teszi, modell, méret és az ár-tól 80 €.
Az ár mindig a szállított Berlinben, összekötő eszköz, berendezés, és a vezetési legfeljebb 12 hónappal Garantie.Unsere ház technikus biztosítani a garanciális időszak, majd vigyáz a berendezés.
A nyitvatartási idő az értékesítési és az üzlet hétfőtől szombatig :08:00-20: 00 óra.
Ár: 5 EUR