2011. június 9., csütörtök

Munkalap:
Design-top készülék APA-Vital fekete lakk három másik hőmérsékletet lehetőség (Hot - Hideg - Space mérsékelt övi). A 4-lépésre Filtrierungsmethode lehetővé teszi, hogy kiszűrje a részecskék szinte teljes mértékben a következő:

1. szakasz: PP szál szűrő szűrők durva szennyeződések, mint haj, homok, rozsda, stb

2. szakasz: aktív szén előszűrő használnak, hogy felszívja a szagokat és színeket, eltávolítja maradék klór és a szerves anyagok a vízben

3. lépés: Fordított ozmózis membrán szűrő, amelynek szűrési pontossága szinte ,001-,0001 mikron használnak, káros anyagok a vízben, mint a növényvédő szerek, gyomirtók, vegyipari termék hulladékok, gyógyszerek, baktériumok, vírusok és nehézfém ionok szinte teljesen visszafogja.

4. szint: aktív szén szűrő használata utáni további felszívódását a mikro-molekuláris szerves anyagok a víz ízét és javítja a víz.

A beépített automatikus víz ellenőrzésére, a fordított ozmózis membránnal tisztított automatikusan és arra szolgál, hogy meghosszabbítja az életet a fordított ozmózis membrán. (Automatikus asztali eszköz, a kézi az asztal alatt). A három szűrők megváltozott minden hat hónapban, a fordított ozmózis membrán csak minden 24 hónapban. Az ok az automatikus öblítés, amely megszabadítja a szűrő maradékot, és így megakadályozza a veszélye elhelyezés. (A számítás alapja a szűrőcsere kitoloncolási körülbelül 20 liter naponta). A szállítmány tartalmazza: az eszköz, a szűrő meg, az elektromos kábel 1,8 méter, minden 5 m és leengedő csövet Winkelabsperrventil a kapcsolatot a hideg víz vonal és egy klipet csatlakoztatható a csatorna és a csatlakozó részt. Hideg víz tartály: 2,3 liter / melegvíz tartály 1,4 literes és 4,6 literes mérsékelt víztartály. Méretek: 360 x 470 x 485 mm (szélesség x mélység x magasság) Súly: 22 Kg
Ár: 1720 Ft